Güzellikte Mükemmelliğin Anahtarı

Vücut Dolgusu

Eğitimin Amacı ve İçeriği:

Bu atölye çalışması, vücut dolgularına ilgi duyan ve bu alanda uygulama yapacak uzmanları hedeflemektedir. Bu seminerde vücut dolgularının uygulama yöntemleri ve standartları öğretilmekte ve katılımcıların bu alanda güvenle uygulama yapabilmeleri için gereken tüm bilgi ve beceriler sağlanmaktadır. Aşağıdaki başlıklar eğitimin temel odak noktalarını oluşturmaktadır:

  • Vücut dolgularının özellikleri ve reolojisi
  • Hasta hazırlığı
  • Lokal anestezinin uygulanması
  • Meme , kalça , genital bölge dolgu uygulamaları
  • Dolgu sonrası yapılması gerekenler öneriler tavsiyeler

Sparkle Point’te online Vücut Dolgusu Semineri

 

Vücut dolguları üzerine uzmanlık kazanmak isteyen sağlık profesyonellerine yönelik Sparkle Point, sektörde saygın konumunu ve eğitim mükemmelliğini yansıtan online bir seminer sunmaktadır. Bu dalda öncü olan tecrübeli eğitmenlerimizin rehberliğinde, vücut dolguları konusunda kapsamlı bir seminer programı sağlamaktayız.

 

Önemli duyuru:

 Seminerlerimiz Sağlık Bakanlığı sertifikasyonu kapsamında değildir. Bu seminerlere katılmakla ünvanınıza ek yasal bir tıbbi girişim hakkı kazanmazsınız. Online düzenlenen seminerlerimiz sonrasında katılımcılara “etkinlik katılım belgesi” verilmektedir. Bu belge de size ek bir tıbbi uygulama yapma yetkisi vermez. Düzenlenen seminerlerimiz mezuniyet sonrası eğitimler kapsamındadır.

 

Kayıt sırasında:

 Seminerlerimiz sağlık profesyonelleri içindir. Bu nedenle üye kaydı sırasında diploma bilgilerinin beyanına dayalı olarak veri tabanımıza üyelik alınmaktadır. 

Hemen İletişime Geç

Hangi kursun sizin için uygun olduğundan emin değil misiniz? Ekibimizden biriyle görüşme ayarlayın.

Merhabalar, size nasıl yardımcı olabiliriz?

Hakkımızda

Sparkle Point, kozmetik prosedürlerde uzmanlaşmak isteyen doktor ve diş hekimleri için yenilikçi seminerler sunar

©2024 Sparkle Point. Tüm hakları saklıdır.

Hey, Do you want to talk with us?

Hakkımızda

Sparkle Point, estetik ve kozmetik prosedürlerde uzmanlaşmak isteyen doktor ve diş hekimleri için yenilikçi eğitimler sunar. Botox, dolgu, kök hücre uygulamaları ve medikal estetik işlemlerin tüm yönleriyle donanımlı bir kariyer yolu çizin.