Şartlar ve Koşullar

   Model Olarak Katılımınız

  Eğitim günlerimizde modeller, kursiyerlerimizin eğitim ihtiyaçlarına yardımcı olmak için önemlidir, bu nedenle katılımınız kurs yapısının ayrılmaz bir parçasıdır. Eğiticilerimizin sıkı gözetiminde eğitim alacak sağlık profesyonelleri için sürekli modele ihtiyaç duymaktayız, bu yüzden randevularınıza zamanında gelmeniz konusunda sizden anlayış bekliyoruz.

  18 yaşın üzerinde olmayan, hamile veya emziren kişilerin model olmasına izin verilmediğini, GMC’nin son rehberliklerine sıkı sıkıya uyduğumuzu belirtmek isteriz. Herhangi bir tedavi uygulanmadan önce tam bir tıbbi geçmiş alınacak ve tüm modellerin tedavi edilmeden önce bilgilendirilmiş yazılı onayları olması gerekecektir.


  İptaller / İadeler
  Eğer model olarak ayırttığınız bir tedaviyi iptal etmek isterseniz, iade yapılmayacaktır. Tedavi tarihinden en az 2 hafta önce bize haber vermeniz durumunda, ödemenizi başka bir tedaviye veya randevuya aktarmak mümkün olabilir. Eğer model, bu durumda başka bir tedaviyi tercih etmezse, ödeme şirket tarafından tutulur.

  Eğitim günlerimizin sorunsuz işlemesi için modeller için ayarladığımız randevulara bağlıyız, bu nedenle tedavi tarihinden 2 hafta öncesine kadar randevularımızı değiştiremeyiz.

  Model Tedavileri
  Modeller, eğitim amaçları için indirimli bir fiyata tedavi olurlar. Kursiyerlerimiz tarafından eğitmenlerin gözetimi altında gerçekleştirilen tedaviler, eğitim gününde her modele kapsamlı bir konsültasyon ve tedavi planı sunmak için birden fazla kursiyerin katılımını içerir.

  Tedavi Uygunluğu
  Her tıbbi müdahalede olduğu gibi, tedavi öncesinde tam bir tıbbi geçmiş ve yüz değerlendirmesi gereklidir. Eğitim şirketi olarak, Genel Tıp Konseyi tarafından yayımlanan rehberliklere sıkı sıkıya bağlıyız. Eğer tedavi gününde size fayda sağlamayacağını düşünürsek, tedavi gerçekleştirilmeyecek ve ödemeniz iade edilecektir.

  Fiyatlandırma ve Teklifler
  Eğitim günlerimizde modellere sunduğumuz tek teşvik, ürünlerin indirimli maliyetidir. Tıbbi müdahalelerle aynı şekilde, kozmetik tedavileri de ele alırız.

  Eğitim Tarihlerindeki Değişiklikler
Randevunuzda değişiklik yapmamız gereken durumlar olabilir. Bu durumda size alternatif bir randevu tarihi ve saati sunulur. Modellerin randevuya katılmak için yaptıkları seyahat masrafları veya diğer harcamaları için herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz.

  Hasta Şikayet Prosedürü
1. Tedavi sonrası herhangi bir ürüne karşı olası bir yan etki durumunda, lütfen +90 554 025 78 11 numaralı telefonumuzdan veya [email protected] e-posta adresimizden bize ulaşın.

2. Eğer tedavi sonrası asimetri ile ilgili bir sorunuz varsa, lütfen bize alanın 30 saniyelik bir videosunu gönderin. Bir gözden geçirme/düzeltme gerekiyorsa, model ekibimiz sizin için bir randevu ayarlayacak.

3. Tedavi veya ürün planlanan sonucu sağlamadığı takdirde (örneğin, biranti-kırışıklık tedavisi kırışıklıkları yumuşatamadığı durumda) iade yapılmayacaktır.

  İnceleme Randevuları
1. Tüm inceleme randevuları, yapılandırılmış eğitim günlerimizin başında veya sonunda yapılır. Bu randevular, müsaitliğe bağlıdır ve doktorumuzun inceleme için sizi randevuya çağırmasını takiben 14 gün içinde size bir randevu sunmayı hedefleriz.

2. Dermal dolgu ve anti-kırışıklık tedavilerinin yerleşmesi için lütfen 14 gün bekleyin. Bu süre sonrasında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta gönderin ve alanın 30 saniyelik bir videosunu ekleyin. Estetik doktorlarımızdan biri videoyu inceleyecek ve herhangi bir tavsiye veya öneride bulunacaktır. Doktor, kişisel olarak bir inceleme için geri gelmenizi tavsiye ederse, model ekibimiz bunu düzenlemeye yardımcı olacaktır.

3. İnceleme randevuları yalnızca kursların planlandığı zamanlarda yapılır – mesai saatleri dışında inceleme randevuları mevcut değildir.

4. Botulinum toksini tedavisi için inceleme randevuları, ilk tedaviden sonraki 14-21 gün içinde talep edilirse yapılır. Tüm anti-kırışıklık tedavisi için inceleme randevuları, ilk tedaviden sonraki 28 gün içinde gerçekleştirilmelidir. Bu süre dışında düşen herhangi bir talep, yeni model tedavileri olarak kabul edilecek ve normal şekilde ayırtılıp ödenmesi gerekecektir.

5. Düzeltme gerekliyse, bu sunulacaktır. Tedavinin sonucu tatmin ediciyse ve bireysel hastanın daha fazla ürüne ihtiyacı varsa, ek ürün için bir ücret alınacaktır.